här sitter jag igen

helluu värden , idag var det proov i matte :s, *ush* jag kommer säkert ha IG+ fett synd , men jag tänker positivt JAG fick ett bra betyg på SOn, hihihi . happi :D och jag blev Godkänd på NOn det är fan coolt,
och ännu en en bra  sak ska till pappi i helgen , man fatar inte hur mycket man saknar han ... jag vill bara att du ska ha det bra för lilla mej älskar dej , pappi (a)


hahah jag tror jag börjar igen xd

HEJSAN! ju idag har vi orgenterat eller hur det stavas :s , jag och felicia, annika, sofie, tina och paula sprang runt i skogen i en timme , men jag tror vi fick G på orgenteringen , det hopas jag på iaf . mer saker jag hoppas på är nog att jag klarar matte provet imorgon, *suck* orkar inte med pressen, josse är ju så *host* bra lärare och man "hör " värkligen vad han säger så jag är nog ganska körd :s, hahaha,  men nu vill jag se framåt lite :D.

JAG SKA ÄNTLIGEN TRÄFFA PAPPI IGEN NU PÅ FREDAG, jag saknar han så mycket ..

länge sen?mycket som hänt

hej , det har hänt en hel del sen jag bloggade sist , jag hade en pojkvän som lämnade mej som jag ville ha tillbaka (det vill jag fortfarande), jag började skolan igen , mormor dog :(, jo jag kan fortsätta i evigheter .. men just nu vill jag börja om rätt rält... som exempel bli en bättre människa ..
det är så mycket jag kämpar för men det blir aldrig av .. varför är frågan?
just nu vill jag bara se mej som flickvän igen .... men det kommer aldrig hända,
jag vill är kär i kärleken som alla som har värkar vara så lyckliga och vill se sig själv med den där perfekta killen , när man pratar om lycka då pratar man om KÄRLEK jag hade kärlek men krossades för en annan tjej tog han ifrån mej .. om man bara fick se sig själv igen så lycklig...
men jag kämpar för mina älsklingar istället , och om han älskar mej så får han kämpa att ha mej !!

RSS 2.0