Har Sverige Sjunkit så LÅGT!

jag har precis sett det värsta jag nånsin sett... och det ända som går att förstå är att det är inget det finns inte i min natur ens .. det går inte att fatta att vuxna, ungdomar, präster, skolan och bästa kompisar inte har förstått ett skit, och säger en massa skit !!! fyfan, FYFAN!!! ni måste se det själva för att förstå det, är helt SJUKT!

här är hela programmet
http://svtplay.se/v/1939668/uppdrag_granskning/del_9_av_22

plugg plugg och åter plugg

oooh ... nu har man ganska mycket framför sig och bakom sig nationella imorgon engelska uppsatsen ... no prov, NO frågor, selma lagerlöf prov, och en massa andra upgifter .... snälla !!!!!! HJÄLP MEJ!!!!!!

Sår gör ont hur lång tiden än går

Nu sitter jag och tänker på spåren som som syns i sitt ansiktet alla gånger man har blivit sparkad till maken, oron om att det ska hända igen men om det gör det, slår man tillbaka eller gör det ont så man blir ställd mot vägen? När man tänker tillbaka på "den goda tiden" när man skulle vara sorglös, när man var liten "utan några problem" men dom som inte hade det, var den då sorglös? Eller får den en tid utan problem nån annan dag eller blir problemen bestående? Ingen vill vara den som ligger på skolgården med ord som flyger över ens ansikte. Vad gjorde vi för att inte vara den personen var det vi som gjorde den så sårbar. Dom som var varit med om tuffa saker tro jag låser sej in i sin bubbla. I bubblan finns det bara en själv och man märker inte andra. Man själv inte kan komma ut, man behöver hjälp att spräcka den. utan folk som bryr sig går det inte. När man tänker tillbaka på tiden som man bara har lagt på kyla och inte tänker på men när man tar upp dom i minerna så kan det chocka en med gråt fall eller utbrott eller tystnad. 

Vad ska man göra?

ni vet när man säger en viss sak och man menar tvärt om vad man sa, som t.ex gå här i från! (snälla stanna), eller jag vill inte prata med dej! (ring mej, så jag vet att du bryr dej), den här omvända psykologin förstår vissa, men det är svårt när man inte riktigt vet. jag använder den ofta, ibland blir jag sur bara för dom gjorde vad jag sa och inte förstod att jag gjorde min omvända psykologi. ändå om vi vill säga det budskapet i psykologin, så säger vi tvärt om. det brukar hända oftare bland vänner eller i förhållanden tror jag. och hur ledsen man blir när man får det man sagt och den inte finns kvar längre ..
vad ska man göra då?
(en fin solnedgång på Höklint i helgen)

RSS 2.0