vad är det som är så pinsamt?

hallå, jag undrar just den där frågan?
Vad är det som är så jävla pinsamt!? tänk er när vi var i "pinsamhets åldern" när allt var pinsamt.
Liksom jag tycker väldigt lite är pinsamt nu förtiden. Kanske om nån skulle sjunga och sjunger väldigt fult på tcentalen, men då tycker jag bara synd om personen. Men tänk er, när man själv gör nått är det en själv som har valt att göra det där.
Och allt som vi tycker är pinsamt är när sakerna går utanför Sveriges Normer. Som är mer regler än själva Sveriges lagbok. Tänk er det är inte ens regler!! våga sticka ut, fan gör det bara. Var dej själv, Det blir mycket roligare då! sanningen ser er alla i ögonen, blickar får alla, men Det är bara för att dom tycker att sveriges normer är heliga som Bibeln ! vad fan var lite crasy ! ändå om du gör bort dej själv men gör det roligt av det.
Våga skratta åt dej själv, saker som du har gjort och är otroligt kul att våga bjuda på dej själv.
man kanske blir personen som alla gör narr av för man själv har börjat men säg till om det blir för mycket. för dom gör bara narr av dej för att dom inte har nått annat att komma med ! haha
Lööve you! hoppas att ni har det bra, ta mina råd. ;)

MEN LEV LIVET VAD FAN !!

livet kommer inte till dej du måste jaga det själv!
TA ALLA CHANSER!
TA ALLA RISKER!
LEV VARJE DAG SOM ATT DET INTE KOMMER EN ANNAN
GÖR DET DU VILL OCH TÄNK INTE EFTER SÅ JÄÄÄVLA MYCKET
GÖR DET BARA ! LEV DITT EGET LIV !!!

svag eller stark?

är det starkt att förlåta eller är det svagt?
är det starkt eller svagt att resa sig men inte slå tillbaka?
Jag vet inte... kanske jag är svag och vek men det känner jag mej inte.
Jag bör slå tillbaka men vetskapen att det kommer ett hårdare slag om jag gör det.
Men hur gör man för att få folk nöjda? Utan att ge sig ibland?
Stark och svag är inte som svart och vitt.
Vi kan vara det men på olika sätt och det vet vi om. Men varför klassificerar vi varandra som svaga, starka. när vi vet att vi alla är lika olika. Jag själv är svag på att ta konflikter, men jag är stark att kunna resa mej när man är helt blåslagen. Alla är olika!
Jag vet att alla jag har gett en chans för mycket kanske inte förskänar den, men det är min tro.
ALLA KAN ÄNDRAS! och alla har en bättre sida! alla du, jag, och alla andra.

Till mina underbara vänner!
Jag och Marie min underbara solstråle!
Mina underbara tjejer !!!!! ni är sååå himla söta allihop ;)
Min underbara syster som är helt underbar !

solsken

solens sken gör verkligen en dag mycket bättre, ändå om man mår piss så kommer solens strålar och livet känns så mycket bättre. Men när solen går ner vill man bara lägga sig under täcket och inte bry sig om vad som händer. Men solsken gör dagen så mycket bättre:),
Hejsan sötnosar, jag hoppas att ni har haft en bra dag, det har väl jag haft, njaaa men vi kan säga så ;)
Iallafall :P jag kunde förut se allting gott i livet och det kan jag inte längre det suger balleee:P men jag kommer säkert till det igen :P jag behöver bara tid att läka. nu när man är som mest sårbar känner hur mycket alla i sin omgivning betyder för en.
Tack mina under bara vänner ! <3

skyddet vittrar långsamt sönder

jag som hade byt upp ett skydd igen, men vad fan när man hörde sms signalen, försvann allting igen. som en sten emot ett glas fönster. nu är jag naken igen bland en massa av folk. försöker skyla mej men nu är det försent... alla har sett det.. den sårbarheten. nu vet jag att om du vill ringa kan du göra det men jag kommer nog inte få höra ringsignalen på länge ... jag vet inte hur jag ska göra... fan denna känsla.
Det blir långsamt bättre, men när jag ligger i sängen när månen lyser in på mej. Tänker jag tillbaka.. och häller saltet som ligger placerat som vanligt bredvid sängen och jag tar upp saltet och häller det över mina sår. det svider men det känns så bra att känna smärtan, smärtan klarar jag med glömskan är min värsta fiende.
på dagarna vet jag att jag har annat för mej, men du finns där men jag hatar det...

tack

hejsan era sötpotatisar ! :) jag vill bara säga till er, att jag vill tacka att ni vill läsa mina små dikter om hur jag uppfattar livet just nu. ibland är jag lycklig ibland ledsen. Livet går ju som sagt upp och ner. Jag kommer nog aldrig att bli en blogg som man läser "dagens otfit" utan mer hur jag känner mej iför stora val om jag gjorde rätt val mer som en dagbok. :P det flesta vet om det här men ville bara klar tyda det. :) ha en bra vecka! tack såå mycket!!

en ny början

en ny början kan vara spännande.
en ny början kan vara läskigt.
en nystart kan vara härligt
Men en ny början är alltid ett slut på det som varit, och flyr från livet man levde.
En flykt från ensamheten, lura hjärnan att jag egentligen vill det här.
Men vad är det jag vill.
men en ny början har man haft för många gånger och man börjar alltid om vid mållinjen...
Men nu hör man startskottet i luften igen. nu springer jag fortare än någonsin ifrån leendet som jag vet förföljer mej i drömmar och allt...
En ny början är det jag vill eller hur?

jag vill bara säga en sak,

Hejsan :P, jag vill bara säga till er alla. Vissa tror att jag inte skriver det som står i min blogg. Men det är bara mina texter. om jag skulle ta något citat skulle jag skriva vart jag hittade den och vem den är ifrån. :P ville bara få det klart. ATT allt som jag skriver är mina egna texter :) pussar och kramar!!

sista dagen

sista dagen av hopp.
sista dagen av tro.
sista dagen av kärleken.
men det är första dagen på något nytt.

en natt med tårar..

När man låg i den välbekanta sängen, som plötsligt kändes tom. ändå om det inte var alltför många gånger vi delat den. Men känslan av tomheten, gjorde mej så sårbar. Tänkte mej bort genom vägar av bruk, träden till din säng. När jag låg emot din vägg och ingen av oss kunde sova och du kände det. Du närmade mej och skedade mej och jag somnade med ett leende på läpparna. I natt kom jag tillbaka, men blev bort förd igen.. innan jag somnade kände jag hur tårarna ran ner för kinderna. Jag kände hur jag inte kommer få säga hejdå.. och hejdå är ett sånt hemskt ord.

...

Nu börjar det om igen, Kanske var det bästa. Det skedde av en anledning...  och jag kan inte ändra detta. ska göra det bästa av anledningen och lära mej...
Men kommer sakna din kropp emot min, ditt hjärtas slag, din blick. alla dessa minen börjar avta... ändå om det bara var en vecka sen jag såg, kände, hörde alla dessa minnen..
Det finns andra i världen.. och vi kommer hitta andra, men glömmer inte dig... och det vet du. kommer göra det bästa av det. Och nu sitter jag och häller långsamt salt i mina öppna sår... men jag ska inte störa längre. jag går vidare med samma kraft som jag har använt när jag reste mej som så många gånger... ifrån marken, ifrån det falska. Men dom som känner mej vet att jag reser mej upp och ser med klara ögon och går med rak rygg, Jag börjar processen nu för det är bäst för oss båda.

jämställdhet :P

NU sitter jag i skolan och söker upp en massa info om varför män och kvinnor inte är jämnstälda, och jag har mina egna åsikter om just den frågan. men de var en rolig bild som jag tycker är sååååå JÄVLA SAN!!!!!!! HAHAHAHAHAH
FY JÄVLA HÄRLIG !!!! :D HAHAHA SÅÅÅ SANT !!

just want to laugh, but just cry


teatern!

Teatern är mitt liv, jag mår så bra med tjejerna där. Thérèse, Rebecka och Helena. Dom tre oavsett vilket humör jag är på går jag alltid ifrån med ett leende på läpparna. Teatern är mitt liv, humorn är mitt liv. De är så kul att spela ut den jag verkligen är, en tjej som inte är en norm utan ENORM :P hahahah men de är sant jag är inte en tjej som följer samhällets normer när jag är mitt riktiga jag :) hahahah :D pöööösss teater GÄNGET!! ni är andledninger varför jag ler kreeepy nu ;) pööös !! ni betyder !

hopp finns men fakta säger annat

snälla var ärlig... ljug inte..

ska jag ge upp?

ska jag ge upp nått som jag aldrig kommer få, eller ska jag sitta kvar med vetskapen att om jag lämnar nu kommer jag aldrig få veta om det skulle kunna hända.
Vetskapen kan man bara få veta om man stannar kvar
Men livet går alltid vidare oavsett om man stannar eller går.
Tron eller Vetskapen?
Jag vill hoppas ...
Att leva livet likgiltigt är värre än om man lever ett hatfullt liv...

en sömnlös natt...

nu har jag inte sovit nått på hela natten... under den här veckan har jag kanske sovit en tredjedel av ifrån vad jag brukar sova... men vad ska man göra när huvudet är fult med tankar och oro... nu ska man iväg till skolan och de kommer ju vara en befrielse.. inte... men aja jag kan nog sova inatt hoppas jag.

en mening

en mening, kan lätt såra
en mening, kan lätt läka
en mening, kan göra så man inte kan må bättre.
en mening som man aldrig får kan man längta efter hela livet.
Ordens betydelse kan såra, kan ge glädje, kan läka ett brustet hjärta.
Ordens betydelse kan vara svåra att få ut den mening man vill ha ifrån den.
Missförstådd.. blir man ofta när man inte tänker på vad man ska säga. Men om sanningen är hemsk vad ska man då sägas?
en handling kan vara lättare att komma ut ifrån en omöjlig situation.
ett krossat hjärta av en mening som är för grym för att inte kunna vara sanning.
hoppet om morgondagen är så som sagt borta...
Men allt detta sker när vi inte är nära. när vi väl känner varandra försvinner tvivlen... ska de vara så.

en person

en person, som jag kommer vara ingenting utan.
en person, som betyder världen för mej.
en person, som får mej att skratta i de mest omöjliga situationerna.
en person, som jag hoppas att den känner som mej.
en person, som jag inte kommer att släpa.
en person, som vet hur mycket han betyder för mej..
Mikael... du vet oavsett kommer jag alltid tillbaka.
I ♥ U !hahah

såå klar när man har mycket att göra såå klart gör man allt man kan hitta påååå :P hahahahah sååå nu har jag hittat nått jag har velat göra hela mitt liv :P
HIIHIHIHI
NU har jag uppfyllt min livs dröm !! ;D

OMG!!

hej jag heter linda och är dum i huvudet ... jag måste plugga men jag gör allt annat istället som att blogga, twittra, spotyfie och med mera... JAG MÅÅÅSTE PLUGGA !! och sen hittar jag ingenting om mitt ämne på internett ... internett suger balle !! jag hitttar ingenting :'( ....

Twitter !

Hejsan :) jag har börjat att twittra som Frida har anmerkt att jag måååsteee börja ! :P hahah jooo såå jag har börjat att skriva lite skit där :P
http://twitter.com/poesiavlinda
hihi puss sötisar lovar att jag kommer skriva här också :)

ännu en kväll

Jag sitter uppe, de kändes förut som ett val nu är de inte de längre.
Ligger i sängen och tänker på allting som kan gå fel. När man var själv hade man kontrolen och kan byta kanal när jag vill, känna att jag är den som styr mina tankar. Att om man gjorde ett misstag var de bara jag som fick betala för de.
Allt blir mycket mer komplicerat när man är två. Ligger på nätterna och undrar vad är de som går i hans huvud ikväll, Är jag med där? Tänker han på mej lika mycket som jag tänker på han? Börjar han tröttna? Börjar jag bli för girig? alla dessa tankar varje kväll. Jag skulle betala allt för att vara där inatt ... höra hans andetag, känna tryggheten, värmen som strålar ifrån oss båda. Få svar på dessa frågor.
Jag gillar inte just den här delen att vara två, att man aldrig kan veta vad som pågår i hans huvud. Och om man är ensam att tycka, att hans blick har börjat att av ta.
Jag älskar han men rädslan ligger under ytan och kokar förfull fart

.

Trädets grenar slår emot de frusna fönstret.
Innanför sitter en flicka,
En flicka som vill mer än något annat, vara som alla andra.
Och inte se de som inga andra såg.
Flickan var ingen annan på utseendet.
Men inuti var hon lika kall som is.
Inga känslor.
Ingen trygghet.
Inget att längta efter.
Sommarens värme var som grenen slog emot fönstret ville värma upp flickan,
Men inget kunde komma igenom,
varken sol eller kärlek


<3

kärleken är blind, man ser inte de man annars skulle skygga för.
Men varför blir vi kära?
De är en fråga jag alltid varit nyfiken på. När jag insåg hur mycket den personen betyder för mej. Jag såg de när jag låg emot hans rygg, hörde hans klara andetag, hörde hans hjärta slå fortare av min beröring, hörde hur jag själv sa de orden som jag aldrig trott att jag skulle säga över huvudtaget till en person.
Jag tänker fortfarande tillbaka och vill vara tillbaka där och bara känna tryggheten som fans där. Ingenting betydde nått för mej under de ögonblicket. De som är skönt är att just nu kan jag komma tillbaka till de ögonblicket.
Men rädslan över att man aldrig är nog, att man aldrig är den personen som man tror han vill ha. Men de kan jag vist vara utan att veta de själv.
En blick säger mer än tusen ord, och den blicken glömmer jag aldrig.

Vad är de vi letar efter?

Vad letar vi efter när vi säger att v letar efter kärlek? En perfekt utsida till om värden och att skalet kämpar att få nått fylla, för de är förförda av varandras utsidor. Eller ett par som inte ser perfekta ut tillsammans men visar varandra deras personligheter. Hittar varandra i deras klara ögon. De flesta skulle säga de andra altenativet men tänk efter nu. Ni är på ex krogen vad är de första ni letar efter din snygga som står i baren eller den lilla oattraherande som sitter i båset bara väntar att du ska komma och säga hej. Vi är ute efter de svåra men de klara för våra oskarpa ögon. De som kräver tid vill vi inte ens se på. Jag vill inte vara de oskarpa som letar efter den svåra men de ibland kan vara frestande. Men tänk då hon som står i baren eller han kommer inte ofta att se tillbaka.

Jag vill bara säga att de perfekta är inte alltid så perfekt som vi tror, Vi kommer hitta de perfekta när vi tar av oss glasögonen och ser på de osynbara och bara hör vad som finns innut i varandra. och känner att de här är en person som jag kan vara med och inte bry sig om den klara utsidan. Utsidan gör inte dej utan De är nåt vi andra har skapat för att se dej.


RSS 2.0